1skjermbilde-2024-01-16-kl.-18.43.37

Retreat- Livstrinn over 3 dager

Nytt kurs i oktober

Retreat- Livstrinn over 3 dager

«Livsstegen» ble utviklet av presten Olle Carlsson. «Livsstegen» er et tolvtrinnsprogram for indre helse. Fundamentet i programmet er selvhjelpsgrupper. Livssteg-grupper fins over hele Sverige, og er nå introdusert i Norge. På norsk har det fått navnet Livstrinn, og første Livstrinn-gruppe starter opp i Stavangerområdet i slutten av januar.

En Livstrinn-gruppe har omkring ti deltagere og to ledere, som møtes 12 ganger i en tidsbegrenset periode. Med utgangspunkt i boken «Livsstegen – 12 steg till indre hälsa» av Olle Carlsson, går man gjennom ett trinn i hver samling. Man deler med hverandre det man har tatt til seg fra boken, og hvert kapittel har spørsmål som man reflekterer over. Den enkelte i gruppen bearbeider en spesiell utfordring i sitt eget liv, og deler en livsfortelling.

Det er ikke alle som har mulighet til å sette av en kveld 12 ganger i løpet av en kort periode. Derfor har det også blitt utviklet en retreat som går over 3 dager, hvor man går igjennom alle 12 trinn i løpet av disse dagene. Det er med jevne mellomrom slike retreater i Sverige, og nå ønsker vi å tilby dette også i Norge.

Det blir i Metodistkirken i Sarpsborg helgen 18-20 oktober.
Det serveres lunsj, middag og kveldsmat. Frokost spises på hotell eller hjemme.  

. Det er mulig å bo hjemme for de som bor i Østfold.